"Tūkstantmečio Lietuva" 1 x 160 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 5537DESE
    Kaina 570
    Į krepšelį 

    "Tūkstantmečio Lietuva" 1 x 160 g

    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Saldainiai dėžutėje
  • Saldumynų linijos „Lietuva“ gaminiai įprasmina įmonės siekius skatinti pilietiškumą, žadinti bet kuriame pasaulio kampelyje gyvenančio lietuvio pasididžiavimą savo kraštu bei formuoti patrauklų Lietuvos įvaizdį. Ši saldumynų linija reprezentuoja mūsų šalį, o saldainių rinkinys „Tūkstantmečio Lietuva“ pažymi itin reikšmingą istorinę datą – Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmetį. Šiame rinkinyje rasite rankų darbo šokoladinius saldainius su šiais įdarais: karameliniu, lazdynų riešutų, pagardintu cinamonu, šokolado ir juodųjų serbentų, baltojo šokolado ir pasiflorų tyrės kremo, juodųjų serbentų, kakaviniu įdaru, pagardintu brendžiu, lazdynų riešutų, taip pat romo skonio razinų įdaru. 2008 m. konkurse „Lietuvos metų gaminys“ saldainių rinkinys laimėjo aukso medalį Rinkinį sudaro 8 skonių saldainiai Vartotojų įvertinta patogaus dydžio pakuotė

    Sudėtis: Sudedamosios dalys: šokoladas (44%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (12,3%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, geriamasis vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), karamelinis įdaras (7,8%; gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas [nugriebtas pienas, cukrus], augaliniai riebalai [kokoso], emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, natūralios kvapiosios medžiagos), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai [sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė], emulsikliai [riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, sojų lecitinas], pieno baltymai [natrio kazeinatas], kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [monokalio fosfatas, mononatrio citratas], druska, dažiklis beta karotenas), juodųjų serbentų džemas (2,9%; cukrus, juodieji serbentai (25%), geriamasis vanduo, gliukozės sirupas, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), baltasis šokoladas (2,3%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), lazdynų riešutų įdaras (2%; lazdynų riešutai (50%), cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), cukrus, gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, razinų su romo aromatu įdaras (1,2%; razinos (45%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas), brendis (1,1%), lazdynų riešutai (1,1%), pasiflorų tyrė (1,1%), etilo alkoholis, pieno riebalai, kakavos masė, liesi kakavos milteliai (0,3%), tapijokų krakmolas, cinamonas (0,02%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, emulsiklis sojų lecitinas, stabilizatorius invertazė, dažikliai (E 172, E 171). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.

    Alergenai: Soja, pienas ir jo produktai, lazdynų riešutai. Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2088 kJ / 500 kcal
    • Riebalai: 27,7 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 13,7 g
    • Angliavandeniai: 57,0 g
    • --Iš kurių: cukrų: 46,3 g
    • Baltymai: 5,5 g
    • Druska: 0,05 g