Šokoladinių saldainių rinkinys "Rūta 1913", SALDŪS LINKĖJIMAI!, 250 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 1250ST0076
    Kaina 950
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Šokoladinių saldainių rinkiniai
  • Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“. Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“! Saldainių dėžutės papuoštos mėlynomis kortelėmis su aukso detalėmis ir linkėjimu – „Saldūs linkėjimai“! Saldainių rinkinį sudaro 20 juodojo, pieninio ir baltojo šokolado rankų darbo saldainių: juodojo šokolado saldainiai su želiniu aktinidijų įdaru (4 vnt.); baltojo šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru (4 vnt.); juodojo šokolado saldainiai su žaliosios arbatos įdaru (4 vnt.); juodojo šokolado krepšelis su kvapiųjų mandarinų (yuzu) ir baltojo šokolado kremo įdaru (4 vnt.); juodojo šokolado krepšelis su levandų įdaru ir pieniniu šokoladu viršuje (4 vnt.). Intriga dėžutės viduje – po kiekvienu saldainiu rasite jo sukūrimo metus!

    • Prabangus, elegantiškas dizainas

    • Aukščiausios kokybės šokoladiniai saldainiai

    • 20 rankų darbo saldainių

    • Formelės saldainiams pagamintos iš perdirbto kakavos lukšto

    Sudedamosios dalys: šokoladas 29% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 19% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), įdaras champ-krem 10% (baltasis šokoladas, grietinėlė, marc de champagne (8,5%), cukrus, koncentruotos išrūgos, pieno baltymai), pieninis šokoladas 9% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55% (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), pieno riebalai), cukrus, gliukozės sirupas, plakamoji grietinėlė (grietinėlė [iš pieno], pieno baltymai, stabilizatorius karageninas), aktinidijų uogos (2,9%), kakavos sviestas, braškių granulės (gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20%), tirštiklis e 401), invertuotojo cukraus sirupas, kvapiųjų mandarinų tyrė (0,6%), pieno riebalai, špinatų granulės, brendis, apelsinų granulės 0,35% (apelsinų žievelės, gliukozės fruktozės sirupas, cukrus, citrinų sulčių koncentratas, dekstrozė), etilo alkoholis, žalioji arbata matcha (0,1%), tirštiklis pektinas, levandų žiedai (0,05%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, tapijokų krakmolas, kvapioji medžiaga. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. skaidulinių medžiagų šaltinis.

    Alergenai: soja, pienas ir jo produktai, gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2090 kJ / 501 kcal 
    • Riebalai: 31 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 18.3 g
    • Angliavandeniai: 49.5 g
    • --Iš kurių: cukrų: 45.5 g
    • Baltymai: 4.3 g
    • Druska: 0.1 g

    Šokolado laikymo laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.