Šokoladinių saldainių rinkinys „Rūta 1913", SALDŪS LINKĖJIMAI!, 170 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 1250ST0075
    Kaina 750
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Šokoladinių saldainių rinkiniai
  • Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“. Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“! Saldainių dėžutės papuoštos mėlynomis kortelėmis su aukso detalėmis ir palinkėjimu – „Saldūs linkėjimai!“. Saldainių rinkinį sudaro 5-ių rūšių rankų darbo šokoladiniai saldainiai: juodojo šokolado saldainiai su šaltalankių įdaru (3 vnt.); pieninio šokolado saldainiai su traškių sausainių ir džiovintų vaisių įdaru (3 vnt.); juodojo šokolado krepšeliai su kvapiųjų mandarinų (yuzu) ir baltojo šokolado kremo įdaru (3 vnt.); juodojo šokolado krepšeliai su sūrio įdaru (pelėsinio ir kietojo sūrio mišinys), 3 vnt.; Ruby šokolado saldainiai su šampaniniu įdaru (3 vnt.).

    • Prabangus, elegantiškas dizainas

    • Aukščiausios kokybės šokoladiniai saldainiai

    • 15 rankų darbo saldainių

    • Formelės saldainiams pagamintos iš perdirbto kakavos lukšto

    Sudedamosios dalys: šokoladas 27% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), baltasis šokoladas 16,7% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 12% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), traškus sausainių gabalėlių ir džiovintų vaisių įdaras 11,2% (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, liesi pieno milteliai, grietinėlės milteliai), rapsų aliejus, sausainių gabalėliai 20% (cukrus, kviečių miltai, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), grietinėlės milteliai, laktozė, pieno baltymai, druska, miežių salyklo miltai, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas), įdaras champ-krem 10,3% (baltasis šokoladas, grietinėlė, marc de champagne (8,5%), cukrus, koncentruotos išrūgos, pieno baltymai), ruby šokoladas 4,6% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, citrinų rūgštis, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), gliukozės sirupas, baltas įdaras (augaliniai riebalai [palmių, saulėgrąžų, rapsų] įvairiomis proporcijomis, nugriebto pieno milteliai, pieno cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), kakavos sviestas, plakamoji grietinėlė (grietinėlė [iš pieno], pieno baltymai, stabilizatorius karageninas), pieno riebalai, cukrus, šaltalankių sultys (1,3%), brendis, kvapiųjų mandarinų tyrė (0,6%), apelsinų granulės (apelsinų žievelės, gliukozės fruktozės sirupas, cukrus, citrinų sulčių koncentratas, dekstrozė), sūrio milteliai 0,4%, smulkintos kakavos pupelės, tapijokų krakmolas, dažikliai (e 171, e 100). šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.

    Alergenai: soja, pienas ir jo produktai, glitimo turintys javai. gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2160 kJ/519 kcal  
    • Riebalai: 33 g 
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 18.5 g
    • Angliavandeniai: 48.5 g
    • --Iš kurių: cukrų: 45 g
    • Baltymai: 5 g
    • Druska: 0.15 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.