Šokoladinių saldainių rinkinys „Didžiųjų kunigaikščių pagundos", 110 g

  • Šokoladinių saldainių rinkinys „Didžiųjų kunigaikščių pagundos", 110 g

    Kodas: 5851RINK
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Saldainiai dėžutėje
  • Šlovingų laikų elegancija dvelkiantis rankų darbo saldainių rinkinys „Didžiųjų kunigaikščių pagundos“ mažesnėje dėžutėje – puiki suvenyrinė dovana. Saldainiai sukurti pagal unikalius receptus ir Valdovų rūmų muziejaus turimą informaciją apie kunigaikščių virtuvės kultūrą. Pakuotės dizainas atkartoja išskirtinį ir originalų šokoladinių saldainių rinkinio „Didžiųjų kunigaikščių pagundos“ (465 g) dizainą.

    Šiame rinkinyje rasite saldainius su keturių skonių įdarais: mangų tyrės ir pieninio šokolado kremo įdaru, pagardintu šafranu, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų, migdolų, lazdynų riešutų kremo su lazdynų riešutais įdaru.

    Sudedamosios dalys: šokoladas (38%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (19%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai [SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), cukrus, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), LAZDYNŲ RIEŠUTAI (5,2%), baltasis šokoladas (3,5%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, vanilės kvapioji medžiaga), džiovintos slyvos (2,3%), MIGDOLAI (2,2%), mango tyrė (1,7%), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus 27%, cukrus, stabilizatoriai (sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė), emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridų PIENO rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir diacetlvyno rūgšties esteriai, SOJŲ lecitinas), PIENO baltymai (natrio kazeinatas), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (monokalio fosfatas, mononatrio citratas), druska, dažiklis beta karotenas), kakavos masė, PIENO riebalai, liesi pieniniai milteliai, brendis, medus, kakavos sviestas, liesi kakavos milteliai, drėgmę išlaikainti medžiaga sorbitolio sirupas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, cinamonas, kvapiosios medžiagos, joduotoji druska, šafranas (0,005%). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%, PIENO riebalų – ne mažiau kaip 5,2%.

    Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

    Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


    Maistingumas 100 g
    Energinė vertė 2193 kJ / 526 kcal
    Riebalai 34,6 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 19,5 g
    Angliavandeniai 48,4 g
    Iš kurių: cukrų 43,8 g
    Baltymai 5,3 g
    Druska 0,12 g