Šokoladinių saldainių rinkinys "Didžiųjų kunigaikščių pagundos" 1 x 465g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 5841RINK
    Kaina 1490
    Į krepšelį 

    Šokoladinių saldainių rinkinys "Didžiųjų kunigaikščių pagundos" 1 x 465g

    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Saldainiai dėžutėje
  • „Didžiųjų kunigaikščių pagundos“ tai karališko skonio atlasas – atverskite šlovingos istorijos puslapius, kuriuose glūdi ypatinga ir išpuoselėta skonio tradicija. Kadaise rūmų puotas užbaigdavo rafinuoti skanėstai, kartais palydimi muzikos, žongliravimo ir šokių, į rūmus atkeliaudavę iš pačių įvairiausių pasaulio šalių. Šis saldainių rinkinys sukurtas remiantis Nacionalinio muziejaus „Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės Valdovų rūmai“ rastais archyvais apie tuometinę kunigaikščių virtuvės kultūrą ir papročius. Saldainių dėžutės viduje taip pat rasite originalią atvirutę, sukurtą pagal autentišką gobeleną, austą dar XVI a. vid. Flandrijoje kunigaikščiui Žygimantui Augustui. Įsigydami šį rinkinį Jūs remiate Nacionalinį muziejų. 2013 m. konkursas „Lietuvos metų gaminys“ – aukso medalis. 2014 m. tarptautinė paroda „AgroBalt“ – aukso medalis. Rinkinyje rasite trylikos skirtingų skonių ir formų šokoladinius saldainius. Kiekvienas iš jų ypatingas tuo, kad reprezentuoja kaip, valdant skirtingiems kunigaikščiams, keitėsi rūmų virtuvės tradicija. Dviaukštis rinkinys, kurį sudaro net 39 saldainiai nustebins šiais įdarais: mangų tyrės ir pieninio šokolado kremo įdaru, pagardintu šafranu, šokolado ir romo skonio razinų įdaru, Griottines vyšnių su likeriu, baltojo šokolado ir džiovintų slyvų, lazdynų riešutų, aitriųjų paprikų, vyno Marsala ir baltojo šokolado kremo įdaru, kriaušių tyrės ir baltojo šokolado kremu, karčiojo šokolado ir midaus, migdolų, migdolų ir vaflių, medaus ir imbiero. Taip pat rasite šokolado figūrą, kurioje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 70%.

    Sudėtis: Sudedamosios dalys: šokoladas (61%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (7%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), cukrus, baltasis šokoladas (3,8%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai [sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė], emulsikliai [riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, sojų lecitinas], pieno baltymai [natrio kazeinatas], kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [monokalio fosfatas, mononatrio citratas], druska, dažiklis beta karotenas), lazdynų riešutai (2%), kakavos sviestas, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), vyšnios Griottines (1,8%), gliukozės sirupas, romo skonio razinų įdaras (1,3%; razinos (45%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas), liesi pieniniai milteliai, medus (1,1%), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas (59%), grietinėlė, cukrus, alkoholis, sutirštintos išrūgos, pieno baltymai), kriaušių tyrė (1%), džiovintos slyvos (1%), migdolai (1%), pieno riebalai, brendis, mango tyrė (0,7%), etilo alkoholis, karijos (0,4%), invertuotojo cukraus sirupas, midaus nektaras (0,2%), liesi kakavos milteliai, ryžių traškučiai (0,1%; ryžių miltai (87%), cukrus, augalinis aliejus [rapsų], druska, tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas), drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, kiaušinių trynio įdaras (0,1; vynas Marsala (32%), kiaušinių tryniai (32%), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, kiaušinių baltymai, dažikliai [karotenai, riboflavinai]), emulsiklis sojų lecitinas, cinamonas (0,03%), džiovintos aitriosios paprikos (0,02%), stabilizatorius invertazė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, gvazdikėliai (0,007%), tapijokų krakmolas, aitriosios paprikos ekstraktas (0,003%), imbiero ekstraktas (0,003%), šafranas (0,002%), joduotoji druska, dažikliai (E 171, E 172). Šokolade sausųjų kakavos medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Šokolade sausųjų kakavos medžiagų – ne mažiau kaip 75%. Pieniniame šokolade sausųjų kakavos medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.

    Alergenai: Soja, pienas ir jo produktai, kiaušiniai ir jų produktai, lazdynų riešutai, karijos, migdolai. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2081 kJ / 490 kcal
    • Riebalai: 32,3 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 16,9 g
    • Angliavandeniai: 46,6 g
    • --Iš kurių: cukrų: 40,8 g
    • Baltymai: 4,7 g
    • Druska: 0,03 g