Šokoladiniai pieštukai 1 x 95 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 5878RINK
    Kaina 390
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Šokoladinės figūros
  • Šimtametes tradicijas išsaugojusio saldainių fabriko „Rūta“ meistrai ir toliau stebina savo išradingumu pristatydami šokoladinių figūrų rinkinį „Šokoladiniai pieštukai“, kurių spalvos ir aromatai sukurti iš vaisių ir daržovių naudojant tik natūralius dažiklius ir unikalias, vertingais vitaminais ir mikroelementais praturtintas medžiagas.

    Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas (77%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), šokoladas (11,8%; cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, E 476], kvapioji medžiaga vanilinas), pieninis šokoladas (9,8%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, E 476], kvapioji medžiaga vanilinas), juodųjų serbentų milteliai (0,5%), dažikliai (burokėlių raudonasis, likopenas), aviečių granulės (0,15%), žalioji arbata Matcha (0,1%), natūralios kvapiosios medžiagos (obuolių, braškių, apelsinų, citrinų), melsvadumblis spirulina (0,05%), tokotrienolių ir d-? tokoferolių (vitaminas E) mišinys. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 50%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

    Alergenai: sojų lecitinas, pienas ir jo produktai. Gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2368 kJ / 568 kcal
    • Riebalai: 36,8 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 22,7 g
    • Angliavandeniai: 53,6 g
    • --Iš kurių: cukrų: 52,7 g
    • Baltymai: 5,6 g
    • Druska: 0,2 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.