Saldainių rinkinys „Čiurlionis", 175 g

  • Saldainių rinkinys „Čiurlionis", 175 g

    Kodas: 2004RINK
    Kaina 638
    750 Sutaupykite 112
    Pasiūlymas galioja iki 2022-10-05
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Saldainiai dėžutėje
  • Šis saldainių rinkinys ne tik pradžiugins saldumynų mėgėjus subtilaus skonio harmonija, bet ir genialios bei įkvepiančios asmenybės – M. K. Čiurlionio kūryba. Pakuotės dizainą puošia šio menininko reprodukcija „Jūros sonata. Allegro“ (1908 m.). Pavirtęs klasika, apipintas legendomis, sukurtas ir vis dar kuriamas Čiurlionis. „Čiurlionis“ – nepakartojama skonių dermė... Taip pat saldainių dėžutės viduje rasite atviruką.

    Triufelių rinkinyje rasite saldainius su šiais įdarais: pasiflorų, romo skonio, vyno Marsala ir baltojo šokolado kremo.

    Sudedamosios dalys: šokoladas (32,6%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), pieninis šokoladas (17,9 %; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai [SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), įdaras base (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOS, PIENO baltymai), šokolado įdaras (šokoladas [53%; kakavos masė, cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], PIENO riebalai), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas [55%; cukrus, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], PIENO riebalai), invertuotojo cukraus sirupas, vyno Marsala įdaras (1,2%; vynas Marsala (32%), KIAUŠINIŲ tryniai, cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymai, dažikliai [karotenai, riboflavinai]), kakavos sviestas, pasiflorų įdaras (0,4%; gliukozės sirupas, pasiflorų koncentratas, cukrus, vanduo, citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio METABISULFITas), baltasis šokoladas, romo kvapioji medžiaga. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

    Sojų lecitinas, kiaušiniai ir jų produktai, pienas ir jo produktai, natrio metabisulfitas. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


    Maistingumas 100 g
    Energinė vertė 2285 kJ/549 kcal
    Riebalai 39,3 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 23 g
    Angliavandeniai 44,3 g
    Iš kurių: cukrų 42,4 g
    Baltymai 4,6 g
    Druska 0,03 g