Sald.rink."Čiurlionis" 1 x 175 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 2004RINK
    Kaina
    Į krepšelį 

    Sald.rink."Čiurlionis" 1 x 175 g

    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Saldainiai dėžutėje
  • Šis saldainių rinkinys ne tik pradžiugins saldumynų mėgėjus subtilaus skonio harmonija, bet ir genialios bei įkvepiančios asmenybės – M. K. Čiurlionio kūryba. Pakuotės dizainą puošia šio menininko reprodukcija „Jūros sonata. Allegro“ (1908 m.). Pavirtęs klasika, apipintas legendomis, sukurtas ir vis dar kuriamas Čiurlionis. „Čiurlionis“ – nepakartojama skonių dermė... Taip pat saldainių dėžutės viduje rasite atviruką. Triufelių rinkinyje rasite saldainius su šiais įdarais: pasiflorų, romo skonio, vyno Marsala ir baltojo šokolado kremo.

    Sudėtis: Sudedamosios dalys: šokoladas (32,6%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), pieninis šokoladas (17,9 %; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), įdaras base (baltasis šokoladas, grietinėlė, cukrus, alkoholis, sutirštintos išrūgos, pieno baltymai), šokolado įdaras (šokoladas [53%; kakavos masė, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas [55%; cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), invertuotojo cukraus sirupas, vyno Marsala įdaras (1,2%; vynas Marsala (32%), kiaušinių tryniai, cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, kiaušinių baltymai, dažikliai [karotenai, riboflavinai]), kakavos sviestas, pasiflorų įdaras (0,4%; gliukozės sirupas, pasiflorų koncentratas, cukrus, vanduo, citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio metabisulfitas), baltasis šokoladas, romo kvapioji medžiaga. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.

    Alergenai: Sojų lecitinas, kiaušiniai ir jų produktai, pienas ir jo produktai, natrio metabisulfitas. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2285 kJ/549 kcal
    • Riebalai: 39,3
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 23
    • Angliavandeniai: 44,3
    • --Iš kurių: cukrų: 42,4
    • Baltymai: 4,6
    • Druska: 0,03