Sald.rink."1000 Lietuva" 1 x 1720 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 5560RINK
    Kaina 34 
    Į krepšelį 

    Sald.rink."1000 Lietuva" 1 x 1720 g

    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Saldainiai dėžutėje
  • Saldumynų linijos „Lietuva“ gaminiai įprasmina įmonės siekius skatinti pilietiškumą, žadinti bet kuriame pasaulio kampelyje gyvenančio lietuvio pasididžiavimą savo kraštu bei formuoti patrauklų Lietuvos įvaizdį. Ši saldumynų linija reprezentuoja mūsų šalį, o saldainių rinkinys „1000 Lietuva“ pažymi itin reikšmingą istorinę datą – Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmetį. Prabangaus dizaino dviaukščiame rinkinyje rasite net 27 skirtingų rūšių šokoladinius saldainius su šiais įdarais: karčiojo šokolado kremo, maskarponės sūrio, marcipano, baltojo šokolado ir pasiflorų tyrės kremo, vyno Marsala ir baltojo šokolado kremo, lazdynų riešutų ir romo skonio įdaru, pistacijų skonio kremo, su medaus, champ-krem, karameliniu, lazdynų riešutų, romo skonio ir pasiflorų įdarais.

    • 2 apdovanojimus tarpatautinėse parodose ir konkursuose pelnęs gaminys
    • Įspūdingo dydžio dviaukštis saldainių rinkinys, kurį sudaro net 27 skonių saldainiai
    • Iš viso rinkinyje – net 165 saldainiai
    • Rinkinio viduje taip pat rasite skrajutę su pagrindiniais Lietuvos istorijos faktais

    Sudėtis: Sudedamosios dalys: šokoladas (33,4%; kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (12,4%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai (sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), baltasis šokoladas (8,2%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), cukrus, baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas [55%; cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė], augaliniai riebalai [palmių, rapsų], pieno riebalai), migdolai (3,9%), karamelinis įdaras (3,6%; gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas [nugriebtas pienas, cukrus], augaliniai riebalai [kokoso], emulsiklis riebalų rūgščių mono-ir digliceridai, druska, natūrali kvapioji medžiaga), įdaras base-krem (baltasis šokoladas, grietinėlė, cukrus, alkoholis, sutirštintos išrūgos, pieno baltymai), gliukozės sirupas, lazdynų riešutai (2,6%), lazdynų riešutų įdaras (1,8%; lazdynų riešutai (50%), cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai (sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė), emulsikliai [riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridų mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, sojų lecitinas], pieno baltymai [natrio kazeinatas], kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [monokalio fosfatas, mononatrio citratas], druska, dažiklis beta karotenas), šampaninis įdaras (1,3%; baltasis šokoladas, grietinėlė, marc de champagne (8,5%; cukrus, išrūgų koncentratas, pieno baltymai), šokolado įdaras, kremo įdaras (augaliniai riebalai [palmių, saulėgrąžų, rapsų], cukrus, nugriebto pieno milteliai, pieno cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), liesi pieniniai milteliai, pieno riebalai, cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, emulsiklis riebalų rūgščių mono-ir digliceridai), brendis (0,6%), pasiflorų tyrė (0,6%), ryžių traškučiai (ryžių miltai (87%), cukrus, augalinis aliejus [rapsų], druska, tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas), kakavos masė, marcipanas (0,5%; migdolai (52%), cukrus, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė), invertuotojo cukraus sirupas, saldintas sutirštintas pienas, šaltalankių uogų sultys (0,3%), kiaušinių trynio įdaras (0,3%; vynas marsala (32%), kiaušinių tryniai (32%), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, kiaušinių baltymai, dažikliai (karotenai, riboflavinai), razinų su romo aromatu įdaras (0,2%; razinos (45%), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas), dribsniai (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai [saulėgrąžų, rapsų], pieno riebalai, pieno cukrus, pieno baltymai, druska, salyklo ekstraktas [miežių], tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas), etilo alkoholis, maskarponės pasta (0,1%; maskarponės sūris [50%; grietinėlė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis], cukrus, nenugriebtas pienas, kiaušinių tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga), smulkintos kakavos pupelės (0,1%), medus (0,1%), liesi kakavos milteliai (0,1%), išrūgų milteliai, tirštiklis agaras, tapijokų krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, pasiflorų pasta (0,04%), kava (0,04%), nenugriebto pieno milteliai, kvapiosios medžiagos, kiaušinių baltymų milteliai, drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolio sirupas, pistacijų riešutai (0,01%), emulsiklis sojų lecitinas, juodųjų morkų sulčių koncentratas, stabilizatorius invertazė, dažikliai (kurkuminas, natrio vario chlorofilinas, titano dioksidas, geležies oksidai ir hidroksidai). pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.

    Alergenai: Sojų lecitinas, pienas ir jo produktai, migdolai, lazdynų riešutai, pistacijos, kiaušiniai ir jų produktai, glitimo turintys javai. Gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2298 kJ / 549 kcal
    • Riebalai: 35,1g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 35,1 g
    • Angliavandeniai: 50,7 g
    • --Iš kurių: cukrų: 45,0 g
    • Baltymai: 5,5 g
    • Druska: 0,18 g