Saldainiai su RUBY šokoladu ir sūrio įdaru, 1x750 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 6552DESE1
    Kaina 2025
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Saldainiai
  • Subtilus, tačiau puikiai papildantis vienas kitą skonių derinys – naujojo Ruby šokolado saldainiai su puriu sūrio įdaru. Ruby – nauja, 4-oji šokolado rūšis. Tai ypatingas šokoladas, kuris pakeri tik jam būdingu uogų gaivumu ir saldžiu švelnumu. Unikali spalva ir žaismingos vaisinės natos gimsta natūraliai – nenaudojami jokie dažikliai ir aromatai. Šviežių uogų skonį ir spalvą suteikiančios medžiagos natūraliai randamos Ruby kakavos pupelėse. Rožinis Ruby šokoladas, pasižymintis švelniai rūgštoku uogų skoniu ir itin malonios konsistencijos sūrio įdaras suteiks galimybę pasimėgauti saldumo akimirka.

    » Unikalus Ruby šokoladas (nepridėta dažiklių ir uogų skonio).

    » Itin derantis purus sūrio įdaras.

    » Ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 41,8 %.

    Sudedamosios dalys: ruby šokoladas 59,7% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, rūgštis citrinų rūgštis, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), sūrio įdaras 40% (baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), plakamoji grietinėlė (grietinėlė (iš pieno), pieno baltymai, stabilizatorius karageninas), gliukozės sirupas, sūrio milteliai 6,7%, brendis), dažiklis titano dioksidas. ruby šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 41,8%.

    Alergenai: sojų pupelės ir jų produktai, pienas ir jo produktai. gali būti glitimo, kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2269 kJ/543 kcal
    • Riebalai: 34.9 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 21.4 g
    • Angliavandeniai: 50.1 g
    • --Iš kurių: cukrų: 47.6 g
    • Baltymai: 6.5 g
    • Druska: 0.4 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.