Pieninio šokolado saldainiai su Rygos juoduoju balzamu, 1x0,710 kg

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 6572SOKO1
    Kaina 1562
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Desertiniai saldainiai
  • Pieninio šokolado saldumas ir subalansuoto aromato kakavinis įdaras bei kartoko skonio „Rygos juodasis balzamas“ leis atrasti skirtingų skonių ir aromatų derinius. „Rygos juodasis balzamas“ – tai tradicinis, legendomis apipintas Latvijos žolelių gėrimas, gaminamas įvairius natūralius priedus maišant su spiritu. Atraskite naują skonio derinį! » Kakavinis įdaras pagardintas Rygos juoduoju balzamu » Pieninis šokoladas » Elegantiška saldainio forma

    Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas 48% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, e 476], kvapioji medžiaga vanilinas), cukrinis glajus (cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, emulsiklis e 471), saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), spiritinis gėrimas „rigas black balzam“ 3,7%, etilo alkoholis, liesi kakavos milteliai, stabilizatorius invertazė, kvapioji medžiaga. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.

    Alergenai: soja, pienas ir jo produktai. gali būti kiaušinių, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2045 kJ/488 kcal
    • Riebalai: 24,8 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 15,3 g
    • Angliavandeniai: 57,4 g
    • --Iš kurių: cukrų: 54,5 g
    • Baltymai: 4,2 g
    • Druska: 0,18 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.