Pieninio šokolado saldainiai su alaus skonio įdaru, 1x0,845 kg

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 6571SOKO1
    Kaina 1859
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Desertiniai saldainiai
  • Saldainių fabrikas „Rūta“ sukūrė išskirtinį pieninio šokolado saldainį su alaus skonio įdaru ir Griottines vyšnia. Skonis puikiai subalansuotas, o pieninio šokolado saldumas itin išraiškingas, pereinantis į švelnų alaus kartumą. Alaus įdarą papildo viduje esanti prancūziška vyšnia Griottines. Tai gurmanų vertinama klasika – švelnaus skonio, brandintos unikalios receptūros likeryje. Tai nepakartojamo skonio ir profesionalumo harmonija, kurios nusipelnė kiekvienas iš Jūsų.

    » Dovaną primenanti saldainio forma

    » Pieninis šokoladas

    » Alaus skonio įdaras su vyšnia Griottines

    Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas 57% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, e 476], kvapioji medžiaga vanilinas), alaus skonio įdaras 39% (baltas įdaras [baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga], salyklo ekstraktas 39% [ruginiai miltai, ruginis salyklas, fermentuotas ir nefermentuotas miežių salyklas], gliukozės sirupas, etilo alkoholis), vyšnios griottines(vyšnios 77%, alkoholis, cukrus). pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.

    Alergenai: soja, pienas ir jo produktai, glitimo turintys javai. gali būti kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 1913 kJ/457 kcal
    • Riebalai: 25,1 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 15,1 g
    • Angliavandeniai: 49 g
    • --Iš kurių: cukrų: 45,1 g
    • Baltymai: 4,4 g
    • Druska: 0,15 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.