Liofilizuotos aktinidijos su baltuoju šokoladu, 1x80 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 9297DRAZ
    Kaina 320
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Dražė
  • Saldžiarūgščio skonio aktinidijų uogos ir švelnus baltasis šokoladas puikiai dera tarpusavyje bei sukuria nepamirštamą skonio paletę. Aktinidijų uogos pasižymi ne tik gaiviu, saldžiarūgščiu skoniu, bet ir žmogaus organizmui naudingų medžiagų gausa. Šiose uogose itin gausu vitamino C. Liofilizuotos aktinidijos (džiovintos šaltyje) pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški. Išskirtinis skonis nustebins visko ragavusius saldumynų mėgėjus!

    » Liofilizuotos aktinidijos

    » Daug vitamino C

    » Skaidulinių medžiagų šaltinis

    Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas (88 %; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), džiovintos aktinidijos (11 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Vitamino C – 325 mg (RMV – 406%). RMV – referencinis vitamino C vartojimo kiekis per parą (suaugusiam asmeniui). Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/2000 kcal). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. DAUG VITAMINO C.

    Alergenai: soja, pienas ir jo produktai. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    Energinė vertė: 2338 kJ/560 kcal
    Riebalai: 36,1 g
    --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 22,3 g
    Angliavandeniai: 51,4 g
    --Iš kurių: cukrų: 50,5 g
    Baltymai: 5 g
    Druska: 0,2 g


    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.