Lazdyno riešutai su baltuoju šokoladu, apelsinais ir jūros druska „Karalienės Barboros perlai”, 150 g

  • Lazdyno riešutai su baltuoju šokoladu, apelsinais ir jūros druska „Karalienės Barboros perlai”, 150 g

    Kodas: 1290ST0200
    Kaina 638
    750 Sutaupykite 112
    Pasiūlymas galioja iki 2022-10-05
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Dražė
  • Saldainių fabrikas „Rūta“ ir menininkė Julija Janus, įkvėpti karališkosios poros didingos meilės istorijos, sukūrė 2 išskirtinius saldainių rinkinius. Jie suteikia galimybę ne tik susipažinti su nepaprasta istorija, bet ir prisiliesti prie italų renesanso kultūros, tradicijų bei virtuvės subtilybių.

    „Karalienės Barboros perlai“ – tai lazdyno riešutai su baltuoju šokoladu, apelsinais ir jūros druska. Šių dražė išorinis panašumas su perlais – įstabus, o unikalų skonį suteikiančios apelsinų žievelės ir jūros druska buvo parinkti žinant Lietuvos kunigaikštienės ir Lenkijos karalienės Barboros Radvilaitės aistrą egzotiniams vaisiams ir gurmaniškiems skoniams. Šis gaminys nepalieka abejingų kaip ir karališkoji meilės istorija.

    – Šie saldainiai yra Julija Janus dizaino kolekcijos, skirtos žymiausiai Vilniaus karališkosios poros meilės istorijai, dalis. Visą kolekciją rasite www.slaptameile.lt
    – Unikalus skonių derinys: lazdyno riešutai su baltuoju šokoladu, apelsinais ir jūros druska.
    – Viduje rasite lankstuką, kuriame aprašyta karališkosios poros meilės istorija.

    Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 61 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ektraktas), LAZDYNO RIEŠUTAI (36 %), apelsinų žievelių granulės 2 % (apelsinų žievelės, gliukozės fruktozės sirupas, cukrus, citrinų sulčių koncentratas, dekstrozė), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas), jūros druska (0,3 %), natūrali kvapioji medžiaga. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.

    Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

    Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


    Maistingumas 100 g
    Energinė vertė 2492 kJ / 599 kcal
    Riebalai 45,4 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 15,5 g
    Angliavandeniai 42 g
    Iš kurių: cukrų 37,1 g
    Baltymai 9,2 g
    Druska 0,4 g