Krepšelis „Širdelė" 1x730 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 5652SIRD4
    Kaina 1971
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Desertiniai saldainiai
  • Šokoladiniai saldainiai su lazdynų riešutų ir smulkintų kakavos pupelių įdaru.

    Sudedamosios dalys: lazdynų riešutų įdaras (lazdynų riešutai 50%, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas), šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), dribsniai (kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai [saulėgrąžų, rapsų], pieno riebalai, pieno cukrus, pieno baltymai, druska, salyklo ekstraktas [miežių], tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas), smulkintos kakavos pupelės, kakavos sviestas, baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga). šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%.

    Alergenai: soja, pienas ir jo produktai, glitimo turintys javai. gali būti kiaušinių, žemės ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2311 kJ / 552 kcal  
    • Riebalai: 33,4 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 14,1 g
    • Angliavandeniai: 53,6 g
    • --Iš kurių: cukrų: 48,7 g
    • Baltymai: 6,1 g
    • Druska: 0,11 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.