Krepšeliai su bruknių ir sūrio įdaru, 1x0,820 kg

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 6573SOKO1
    Kaina 1804
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Desertiniai saldainiai
  • Juodojo šokolado krepšelis su bruknių ir sūrio (mėlynojo pelėsio ir kietojo sūrio mišinys) įdaru – tai kelių sluoksnių įdaras: viršuje subtilios rūgštelės turinčios bruknės, o po jomis purus, švelnaus skonio baltas sūrio įdaras. Du skirtingi skoniai ir juodasis šokoladas sukuria turtingą ir išskirtinį derinį. Elegantiška saldainio forma papuošta ryškiai rožine avietės granule.

    » Skaidulinių medžiagų šaltinis

    » Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %

    » Bruknių ir sūrio įdaras (mėlynojo pelėsio ir kietojo sūrio mišinys).

    Sudedamosios dalys: bruknių įdaras 26% (bruknės (60%), cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, modifikuotas krakmolas, tirštiklis gelano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga mononatrio citratas, konservantas kalio sorbatas), sūrio įdaras 26% (baltas įdaras (augaliniai riebalai (palmių, saulėgrąžų, rapsų) įvairiomis proporcijomis, cukrus, nugriebto pieno milteliai, laktozė, emulsiklis sojų lecitinas), augalinis kremas (vanduo, visiškai hidrintas augalinis palmių aliejus (27%), cukrus, stabilizatoriai [sorbitolis, mikrokristalinė celiuliozė, karboksimetilceliuliozė], emulsikliai [riebalų rūgščių mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridų mono- ir diacetilvyno rūgšties esteriai, sojų lecitinas], pieno baltymai [natrio kazeinatas], kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos [monokalio fosfatas, mononatrio citratas], druska, dažiklis beta karotenas), gliukozės sirupas, sūrio milteliai (6,6%), brendis), šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), aviečių granulės 2,6% (gliukozės sirupas, cukrus, avietės, tirštiklis natrio alginatas). skaidulinių medžiagų šaltinis. šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %.

    Alergenai: soja, pienas ir jo produktai. gali būti kiaušinių, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 1864 kJ/445 kcal
    • Riebalai: 28,3 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 16,9 g
    • Angliavandeniai: 41,2 g
    • --Iš kurių: cukrų: 37,3 g
    • Baltymai: 4,1 g
    • Druska: 0,17 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.