Karštas pieninis šokoladas. Pieninio šokolado drožlės su lazdyno riešutais 1x250 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 6167SOKO
    Kaina 550
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Kiti produktai
  • Saldainių fabrikas „Rūta“ pristato naujieną – Karštą šokoladą! Tai 32% pieninio šokolado drožlės su lazdyno riešutais. Nuostabus karšto šokolado skonis sušildys ir praskaidrins Jūsų dieną, o puikus aromatas namams suteiks jaukumo ir šilumos. Ryškus pieninio šokolado ir lazdyno riešutų skonis – saldi akimirka ir švelnus šokoladinis apkabinimas puodelyje! Karštą šokoladą pagardinkite cinamonu, vanile ar kardamonu, mažais zefyriukais, plakta grietinėle. Puikiai dera su saldžiarūgščiais vaisiais ir uogomis, ledais. Norintiems pikantiškesnio skonių derinio karštą šokoladą rekomenduojame gardinti aitriąja paprika ar druska. Šokolado meistrų sukurtas gaminys – tikras, laiko išmėgintas skonis! Vartojimo rekomendacija: į karštą pieną ar grietinėlę, įdėti šokolado drožlių (santykis 1:1) bei gerai išmaišyti. Nurodytas paruošimo būdas – tirštos konsistencijos (atitinkamai pilant daugiau pieno ar grietinėlės, konsistencija skystės). Skanaus!

    • 32 % pieninio šokolado drožlės 
    • Rekomenduojame pagardinti įvairiais priedais

    Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas], kvapioji medžiaga vanilinas), lazdyno riešutų įdaras 7% (lazdyno riešutai (100%)). pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1 %, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.

    Alergenai: sojų lecitinas, pienas ir jo produktai, lazdyno riešutai. gali būti kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2321 kJ/ 552 kcal
    • Riebalai: 34,2
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 18,1
    • Angliavandeniai: 56,9
    • --Iš kurių: cukrų: 52,2
    • Baltymai: 5,9
    • Druska: 0,2

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.