Juodojo šokolado saldainių rinkinys „Rūta 1913“, 75 g

  • Juodojo šokolado saldainių rinkinys „Rūta 1913“, 75 g

    Kodas: 1250ST0122
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Šokoladinių saldainių rinkiniai
  • Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių rinkinių liniją „Rūta 1913“.
    Ši saldainių linija sukurta norint pabrėžti „Rūtos“ gaminių unikalumą, aukščiausią šokolado kokybę ir laiko išmėgintą gaminių skonį. Linijos dizaine naudojami įmonei išskirtinumo suteikiantys elementai: 1913 m. – įmonės įkūrimo metai, įkūrėjo A. Gricevičiaus parašas bei įmonės šūkis – „Laiko išmėgintas skonis“!
    „Rūta 1913“ rinkinį sudaro juodojo šokolado saldainiai su šiais įdarais: šaltalankių, lazdyno riešutų ir smulkintų kakavos vaisių, medaus bei karameliniu.
    • Juodojo šokolado saldainių rinkinys.
    • Nepriekaištingi 4 skonių įdarai.
    • 8 aukščiausios kokybės saldainiai.
    • Prabangus, elegantiškas dizainas.

    Sudedamosios dalys: šokoladas 56,5% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), karamelinis įdaras (gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas PIENAs (nugriebtas PIENAs, cukrus), augaliniai riebalai (kokoso), emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, natūrali kvapioji medžiaga), pieninis šokoladas 8% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga vanilinas), LAZDYNO RIEŠUTŲ įdaras (LAZDYNO RIEŠUTAI (50%), cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas), baltasis šokoladas 4% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas), šaltalankio uogų sultys, gliukozės sirupas, cukrus, dribsniai (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis E 322, antioksidantas E 306), medus, SVIESTAS, LAZDYNO RIEŠUTAI, smulkintos kakavos pupelės, brendis, augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių), kakavos sviestas, tapijokų krakmolas, etilo alkoholis, dažikliai (E 171, E 172, E 100). SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32,1%, PIENO sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,7%.

    Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C

    Gali būti kiaušinių, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.


    Maistingumas 100 g 75 g
    Energinė vertė 2209 kJ / 528 kcal 1657 kJ / 396 kcal
    Riebalai 32 g 24 g
    Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 18 g 13,5 g
    Angliavandeniai 51,5 g 38,63 g
    Iš kurių: cukrų 45,3 g 33,97 g
    Skaidulinės medžiagos 5,9 g 4,43 g
    Baltymai 5,5 g 4,13 g
    Druska 0,12 g 0,09 g