Juodojo šokolado saldainiai su sūrio įdaru „Rūta 1913“, 1 kg

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 1220ST0117
    Kaina 1790
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Rūta
    Prekės ženklas
    Saldainiai
  • Pristatome „Rūtos“ šokolado meistrų kūrinį – elegantišką, prabangią, klasikinę saldainių liniją „Rūta 1913“. Juodojo šokolado saldainiai su kreminės tekstūros švelnaus skonio sūrio įdaru, kuriame yra ir baltojo šokolado, sukuria nepamirštamą skonių derinį. Saldainiai pateikiami švelniai rudos spalvos pakuotėje su aukso detalėmis ir saldainių fabriko „Rūta“ šūkiu – „Laiko išmėgintas skonis!“ Nepamirštamas juodojo šokolado ir sūrio įdaro derinys. Juodajame šokolade sausųjų kakavos medžiagų – ne mažiau kaip 50 %. Prabangaus dizaino pakuotė.

    Sudedamosios dalys: šokoladas 50% (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), sūrio įdaras 50 % (baltojo šokolado įdaras (baltasis šokoladas 55% (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių, rapsų), pieno riebalai), invertuoto cukraus sirupas, sūrio milteliai (5,2%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis). šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 55%.

    Alergenai: sojų pupelės ir jų produktai, pienas ir jo produktai. gali būti žemės ir kitų riešutų pėdsakų.

    100g maistinė vertė:

    • Energinė vertė: 2466 kJ/595 kcal
    • Riebalai: 45.5 g
    • --Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 24.2 g
    • Angliavandeniai: 40.9 g
    • --Iš kurių: cukrų: 38.9 g
    • Baltymai: 5.3 g
    • Druska: 0.26 g

    Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.